Arbeider verwerkt landbouwafval dat basis is voor PaperWise duurzaam papier en karton

BIO PAPIER EN KARTON VAN LANDBOUWAFVAL VOOR KANTOOR, DRUKWERK EN VERPAKKINGEN

De natuur kent geen afval, dat is onze inspiratie. We sluiten de kringloop door landbouwafval een tweede leven te geven in de vorm van milieuvriendelijk en sociaal verantwoord papier en karton. Wij helpen jou verduurzamen met duurzaam drukwerk, milieuvriendelijke verpakkingen en eco verantwoorde kantoorbenodigdheden. PaperWise draagt bij aan het vergroten van het maatschappelijke bewustzijn van medewerkers, het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen en een positief bedrijfsimago. De milieu impact van PaperWise ligt 47% lager dan van papier van bomen en 29% lager dan recycled papier. Samen maken we de wereld een stukje mooier. Samen Wise With Waste!

Eco

Kantoorbenodigdheden

Duurzaam

Drukwerk

Milieuvriendelijke

Verpakkingen

Bestel hier jouw milieuvriendelijke, sociaal verantwoorde papier en karton voor verpakkingen, drukwerk, verpakkingsmaterialen of het duurzame PaperWise kopieerpapier, kartonnen bekers en eco schrijfblokken.

ONTDEK ALLE DUURZAME PAPERWISE PAPIER EN KARTON PRODUCTEN

PaperWise biologisch papier en karton is milieubewust, duurzaam, sociaal verantwoord, eco en recyclebaar. PaperWise vellen en rollen papier en karton zijn gecertificeerd voor industriële compostering volgens de Europese norm EN13432, Compost Home thuis compostering van DinCertco en voor direct voedselcontact norm EC1935:2004

ONTDEK ALLE PAPERWISE TOEPASSINGEN EN VOORBEELDEN

Wij helpen jou met het behalen van jouw duurzaamheidsdoelstellingen. Wil jij de ecologische voetafdruk van jouw drukwerk en verpakkingen verkleinen? Wil jij meehelpen landbouwafval een 2e leven te geven, daarmee verspilling van waardevolle grondstoffen tegengaan en bijdragen aan sociaal verantwoord ondernemen? Geloof jij net als wij in een circulaire economie waar afvalstoffen weer grondstoffen worden?

Kies er dan voor om PaperWise in te zetten als nieuwe generatie milieuvriendelijk, duurzaam en sociaal verantwoord papier en karton voor al jouw duurzame drukwerk, verpakkingen en kantoorbenodigdheden. Alle productverpakkingen, brochures, magazines, boeken, bekers, schrijfblokken en kopieerpapier gemaakt van PaperWise papier en karton hebben een zeer lage milieu impact en zijn maatschappelijk verantwoord.

ECO
KANTOORBENODIGHEDEN
DUURZAAM
DRUKWERK
MILIEUVRIENDELIJKE
VERPAKKINGEN

Kantoorbenodigheden

Verduurzaam jouw kantoorbenodigdheden met eco kopieerpapier, duurzaam briefpapier, circulair printpapier, milieuvriendelijke verzendenveloppen, ecologische schrijfblokken, notitieboekjes en bio kartonnen drinkbekers gemaakt van PaperWise papier en karton.

Verpakkingen

Ook voor verpakkingen en verpakkingsmaterialen is PaperWise jouw duurzame partner. Kies voor PaperWise eco karton om er jouw vouwkartonnen cosmetica-en beauty productverpakkingen van te laten maken. Of bio groente en fruitverpakkingen, bio snack bakjes, duurzame blokbodemzakjes, eco vriendelijke sta-zakken en pouches, milieuvriendelijke broodzakken, duurzame draagtassen, composteerbare etiketten en bio (koffie)bekers.

Drukwerk

Print jouw duurzame drukwerk op PaperWise natuurlijk papier en karton en geef landbouwafval een tweede leven! PaperWise papier en karton wordt gebruikt voor maatschappelijk verantwoorde (MVO) jaarverslagen, duurzame relatiemagazines, eco brochures met bio producten, management boeken, eco ansichtkaarten, duurzame kalenders, milieuvriendelijke visitekaartjes.

Heb je een vraag of wil je gratis PaperWise monsters ontvangen? Wij helpen je graag.

0
×