Keurmerken duurzaam papier

PaperWise wordt gemaakt van landbouwafval en met 100% groene energie. Landbouwafval inzetten als grondstof voor kwaliteitspapier is logisch, maar ook innovatief. Zo innovatief dat gerenommeerde (milieu)keurmerken als FSC en het EU Ecolabel, maar ook het WWF, deze grondstof voor papier en karton nog niet als mogelijkheid erkennen in hun beleid! PaperWise loopt voorop, is en wil in gesprek met alle partijen om ervoor te zorgen dat landbouwafval de nieuwe standaard wordt voor kwaliteitspapier en (vouw)karton. Want groener kan bijna niet. Een keurmerk als FSC of een EU Ecolabel is dan ook logisch.

PaperWise voldoet aan onderstaande keurmerken en certificeringen:

ISO 9001
ISO 14001
ECF Bleaching
ISO 9706
EN-13432
DIN Home Compostable
OHSAS 18001

Kwaliteitsmanagementsysteem
Milieumanagementsysteem
Elementary Chlorine Free
Archivering tot 100 jaar
Gecertificeerd industriële compostering
Thuis Composteerbaar
Arbo Managementsystemen

paperwise-keurmerk-verticaalkeurmerk-paperwiseWe geloven in bewustwording; samen kunnen we organisaties en mensen verbinden en in beweging brengen voor een duurzame samenleving. PaperWise geeft landbouwafval een tweede leven.

Laat met het ‘PaperWise on product logo’ zien dat u voor PaperWise producten kiest die bijdragen aan een duurzame samenleving. Het duurzaamheidslogo mag op drukwerk en verpakkingen gebruikt worden die van PaperWise materiaal gemaakt zijn.

0
×