AgriRap wint met PaperWise de UK Packaging Awards 2018!

Op 30 november heeft de AgriRap sandwich verpakking van RAP de UK Packaging Award voor beste nieuwe concept gewonnen!

De AgriRap verpakkingen zijn tot stand gekomen door plastic kunststoffen op basis van aardolie te vervangen door PaperWise. De Precious Planet lijn, waar AgriRap deel van uitmaakt, heeft als doel om onnodige plastics te verwijderen uit verpakkingen en te vervangen door milieuvriendelijke alternatieven. Deze innovatie vergroot het aandeel plastic-vrije verpakkingen.

De AgriRap verpakkingen zijn volledig biobased, industrieel composteerbaar en een oplossing voor plastic-vrije verpakkingen, mede mogelijk gemaakt door het gebruik van PaperWise!

Met deze verpakkingen geeft RAP een voorbeeld wat er mogelijk is op het gebied van duurzame verpakkingen. Dankzij de innovatiekracht van RAP is het mogelijk geworden deze vernieuwende milieuvriendelijke verpakkingen te introduceren op de UK markt. Bedrijven als RAP moedigt PaperWise graag aan om zo bij te dragen aan een betere wereld!

Daarom wil PaperWise Rapid Action Packaging (RAP) graag feliciteren met het winnen van deze prestigieuze award. PaperWise bedankt RAP voor het lef en de getoonde moed om ook Wise With Waste te zijn!

CONTACT

Meer artikelen

0
×