PaperWise verovert derde plek in de KvK innovatie top 100

PaperWise is trotse finalist in de 16e editie van de KVK Innovatie top 100. In deze top 100 zijn de meest succesvolle innovaties uit het midden- en kleinbedrijf (mkb) opgenomen. De afgelopen 15 jaar is deze prijs uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor mkb-bedrijven in Nederland. Een panel van innovatie-experts openbaarde op 2 februari de top 3 uit een selectie van meer dan 330 inzendingen en verkoos Grown.bio tot winnaar. PaperWise eindigt met trots op de derde plek en feliciteert de nummers 1 en twee (Schouten Europe BV) met de grote eer.

Focus op duurzame innovaties

Dit jaar stond de KVK Innovatie Top 100 in het teken van duurzame innovaties. KVK heeft als missie om de groei van mkb-bedrijven te stimuleren. Innovatie is daarom één van de belangrijkste pijlers. Die pijler uit zich onder meer in de KVK Innovatie Top 100. Innovatie is één van de belangrijkste pijlers in het voortbestaan van bedrijven. PaperWise hoopt net als organisator KVK dat de KVK Innovatie Top 100 ondernemers inspireert om werk te maken van de eigen innovatieplannen. Innoveren hoeft namelijk niet altijd ‘rocket-science’ te zijn, innoveren ligt binnen ieders bereik.

Samen wise with waste

“Ik ben super trots”, vertelt oprichter Peter van Rosmalen. “We werken keihard met een zeer gemotiveerd enthousiast team om samen met duizenden klanten verspreid over 23 landen de papierindustrie verder te verduurzamen. Onze papierrevolutie gaat door, elke dag! Dagelijks leveren we het bewijs dat het mogelijk is om stengels en bladeren die overblijven na de oogst (landbouwafval) in te zetten als waardevolle grondstof voor het duurzame en sociaal verantwoorde PaperWise papier en karton voor kantoor, drukwerk en verpakkingen.”

Zou het niet fantastisch zijn om een wereld te creëren waarin we op een veilige en milieuvriendelijke manier landbouwafval en overige plantresten opwaarderen tot hoogwaardig papier en karton en tevens de mensen die werkzaam zijn in deze keten eerlijk en gelijkwaardig laten profiteren van deze nieuwe economie? Wil jij deelnemen aan deze papierrevolutie en samen de wereld een beetje mooier maken? Wij voorzien je graag van informatie en papier samples.

CONTACT

Meer artikelen

0
×