Duurzame geschenkverpakking Weleda

Cadeau-, gift- of geschenkverpakkingen bieden nét iets extra’s. Een gevoel van aandacht, verrassing en waardering wanneer je samen met je familie of vrienden mooie momenten beleeft, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen. Maar hoe combineer je een milieu verantwoorde cadeauverpakking met een mooie, luxe uitstraling? Zie hoe Weleda hier invulling aan geeft.

Weleda, producent van 100% natuurlijke gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten, laat met diverse eco cadeauverpakkingen van PaperWise zien dat mooi en milieu verantwoord hand in hand gaan! Sinds haar oprichting in 1921 heeft Weleda altijd zorg gedragen voor de aarde en is mede hierdoor uitgegroeid tot wereldmarktleider in gecertificeerde natuurlijke persoonlijke verzorgingsproducten. PaperWise sluit naadloos aan bij de missie van Weleda om de natuur bij ons terug te brengen, haar goed te verzorgen en zuinig op haar te zijn. There is no planet B!

Voor drogisterijen en reformwinkels heeft Weleda meerdere duurzame PaperWise retailverpakkingen ontworpen. Deze najaarsgeschenkverpakkingen, bestaande uit een losse deksel en bodem, zijn vervaardigd uit het ongebleekte lichtbruine PaperWise Natural 295 gram karton. Het verfijnde design van de deksel met uitgestanste vormen en levendige kleuren maakt het ontwerp compleet en versterkt de cadeaubeleving. Uitpakplezier gegarandeerd!

PaperWise sustainable paper eco board gift packaging cosmetic beauty soap cream body care Weleda

Dat duurzame giftverpakkingen voor allerlei feestmomenten te ontwerpen zijn laat Weleda zien met haar voorjaars geschenkverpakkingen voor cosmetica producten. Deze vrolijke cadeauverpakkingen zijn gemaakt van ongebleekte PaperWise Natural 295 gram karton in combinatie met  PaperWise Natural éénzijdig wit gecoate 342 gram karton. Ecologisch én creatief met een speelse knipoog naar het voorjaar. Een verrassende verpakking met een hoog duurzaamheidsgehalte.

PaperWise sustainable paper eco board gift packaging giftbox cosmetic beauty soap cream body care Weleda
CONTACT

Meer blogs

0
×