Inpakplezier met milieuvriendelijk cadeaupapier

Bij feest denk je aan…cadeaus! Of het nu gaat om een verjaardag, Vader- of Moederdag, huwelijk, geboorte, nieuwe buren, Sinterklaas, Kerstmis of Valentijnsdag, we vinden het fijn om cadeaus te geven en te krijgen. Steeds meer mensen staan tegenwoordig stil bij het duurzaam inpakken van cadeaus. Dit bewustzijn groeit onder zowel consumenten als retailers. PaperWise biedt duurzame inpakoplossingen aan, zoals milieuvriendelijk cadeaupapier en ecologische sluitstickers.

Omdat ik je lief heb en waardeer

Wij mensen zijn sociale wezens en zijn graag omringd door andere mensen. Onze naasten en geliefden hebben we graag dicht bij ons. Elkaar een blijk van waardering geven, elkaar verrassen of de liefde te verklaren, doen we graag met cadeaus. Het cadeau helpt ons om zonder woorden te zeggen: “dankjewel, ik waardeer jou enorm, laten we samen dit moment vieren”. Dat speciale gevoel dat een cadeau je geeft, krijgt een extra lading als het geschenk mooi verpakt is. Een verpakking die aansluit bij het moment en de persoon waarvoor het bedoeld is. Met het duurzame cadeaupapier en inpakpapier van PaperWise kies je niet alleen voor in- en uitpakplezier, maar maak je ook een milieubewuste keuze.

Duurzame cadeauverpakkingen

Wat maakt het inpak- en geschenkpapier van PaperWise nou zo bijzonder? Het is geheel boomvrij, wat betekent dat er geen bomen voor zijn gekapt. In plaats daarvan is het vervaardigd uit de plantresten die overblijven van de landbouw. Als de boeren in ontwikkelingslanden hun voedselgewassen zoals rijst, tarwe, gerst, hennep en suikerriet van het land halen, blijven de niet-eetbare stengels en bladeren over. In plaats van het verbranden van dit landbouwafval, wordt er nu het allermooiste en meest duurzame PaperWise geschenkpapier en cadeaupapier van gemaakt. De boeren krijgen extra inkomen en jij kan je waardevolle cadeaus verantwoord inpakken met het meest duurzame en sociaal verantwoorde inpakpapier. Een waardevol cadeau met éxtra waarde.

Assortiment geschenkpapier en cadeauverpakkingen

Ben jij op zoek naar het meest duurzame inpakpapier en geschenkpapier? PaperWise wil jou graag van dienst zijn met verschillende papiersoorten. PaperWise Natural Machine Glazed 30 grams papier is bijna net zo dun als vloeipapier, maar voelt een stuk steviger aan. Dit papier kan uitstekend gebruikt worden als opvulpapier, of voor het beschermen van breekbare cadeaus en geschenken in verzendverpakkingen. En kies je ervoor het te (laten) bedrukken, versterk je de uitpakbeleving. Vanaf 3000 kg passen we de rolbreedtes, diameter en de bedrukking naar jou wensen aan.

PaperWise Natural 70 en 90 grams papier wordt gebruikt als geschenkpapier en cadeauverpakking. Alle PaperWise Natural papiersoorten zijn CO2 neutraal, ongebleekt met een natuurlijke lichtbruine kleur, gemaakt van 100% landbouwafval en dus geheel boomvrij. Daarnaast hebben we ook helder wit papier, zoals PaperWise White 80 gram, dat zeer geschikt is als duurzaam cadeaupapier. De drukkleuren komen op een witte ondergrond harder en feller tot hun recht dan op het PaperWise Natural inpakpapier, waar de kleuren een natuurlijkere zachte tint krijgen.

Voor de finishing touch kun je kiezen voor ecologische, composteerbare sluitstickers gemaakt van PaperWise. Verkrijgbaar in het witte PaperWise White papier als ook in het ongebleekte lichtbruine PaperWise Natural papier. Bestel ze via onze partner Bio4Life, dan worden ze voorzien van een composteerbare lijm.

Assortiment geschenkpapier en cadeauverpakkingen

Voor organisaties die hun eigen cadeaupapier en inpakpapier ontwikkelen, kan PaperWise een belangrijke rol spelen in het verduurzamen van hun assortiment. Met je eigen ontworpen geschenkpapier van PaperWise geef je extra beleving aan je merk. Het versterkt de positionering en de uitstraling van jouw bedrijf en/of merk en draagt bij aan MVO doelstellingen.

Keijzer papier is een zeer goede relatie van PaperWise die naar eigen ontwerp en geheel op maat rollen cadeaupapier en geschenkpapier produceren. Van winkelrollen met enkele honderden meters tot kadopapier voor consumenten op rollen van 5 meter. De breedte van het geschenkpapier wordt naar eigen wens voor jou op maat gemaakt. “The magic of giving” is niet voor niks hun bedrijfsslogan. Bovenal is MVO en milieuzorg net zo’n belangrijk speerpunt in hun bedrijfsvoering als in die van PaperWise.

Ook ontwerpers met oog voor duurzaamheid én design vinden hun weg naar PaperWise. Illustrator Silly Goose biedt in haar webshop een breed scala drukwerk aan van haar eigen designs gedrukt op het ongebleekte PaperWise Natural papier. Denk aan vrolijk geïllustreerd cadeaupapier, wenskaarten en sluitstickers.

Nieuwsgierig geworden?

Vinden wij leuk! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden of om in contact te komen met partijen die PaperWise inpakpapier bedrukt of onbedrukt kunnen verzorgen.

CONTACT

Meer blogs

0
×